U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Over ons

Wij beiden zijn verkocht aan dit lieve en mooie ras,we zijn begonnen met een hondje van de markt in Rotterdam het was een bastaardje maar o zo lief, daarna zijn we gaan denk aan een Golden Retriever. Onze eerste Golden kwam dan ook via Onze Hond, een hondenblad. We gingen kijken bij de fokker en waren gelijk verkocht op dit mooie ras. Helaas moesten we onze eerste lieverd al snel laten gaan, ze bleek geen goede heupen te hebben en kon ook na 9 mnd niet meer lopen. Daarna kregen we een soort van garantie hond ook die kreeg na 10 mnd een hartstilstand. Nu wisten we dat je niet zomaar overal een golden kan kopen. 

Na iets langer op de lijst te moeten staan kwam Goldie in ons leven die mocht bijna 15 jaar worden en ook een zusje van haar Donja mocht 14 jaar worden.

Daarna zijn we bij de fam, Roefs terechtgekomen waar we 2 fantastische honden van gehad hebben onze Wesley en Dice.

Chester, onze boef komt bij de loopakker vandaan.

Een fantastische hond !!!!!!! 

Nu echt verslaafd aan het ras geworden daarna Buster, Denzo, Dante bij de Morning Valley vandaan.

Ook super karakters allemaal !!!!!!

En Faya bij Tweed-Chester's ,waar onze plannen mee begonnen ons eerste eigen nestje.

Inmiddels zijn er de afgelopen jaren meerdere nestje geboren en hebben we vele hoogte-, maar ook dieptepunten mogen beleven met onze roedel Goldens. 

 

Samen met me vriendje Dante.

 

 

 

Samen met me vriendje Zazu.